28. maaliskuuta 2011

Uusi sivu ╬╬

Morjensta!
Mä luon tänään tai huomenna uuden sivun. Sivulla te voitte tienata pandakolikoita... ja välillä oiekin runsaasti. Kiinnostaako?
Toivottavasti nimittäin teen sivun jossa te voitte lotota itsellenne joka perjantai mukavan summan jos onnistutte ratkomaan 10 oikeaa lukua jotka ovat 1-45 välillä. Melkein saman laista kuin tavallinen lottoaminen mutta tässä on myös pieni ero joka on se, että tämä on ilmaista eikä maksa mitään paitsi minulle kun joudun antamaan teille rahoja. Aarr..!
Mutta on tässä hupiakin.
Ja jos te haluatte kokeilla onneanne niin menkää lotto sivulle silloin kun se ilmestyy ja joka viikko siellä on tietty pk (pandakolikko) summa jonka juuri sinä voit saada pandallesi pelaamalla joko 4boomia tai kivi,sakset,paperi pelillä eli jos te vastaatte tarpeeksi moneen oikein niin saatatte saada pk:oita ja silloin jos voitatte niin saatte pättää otatteko kummalla maksutavalla. Raha summan maksan sitten kun näemme Panfussa.
Ja lotto sivulla kannattaa käydä joka kerta kun olette blogissani nimittäin siellä saattaa olla tarjouksia. Ja aivan unohdinkin, että voitte vastata ne 10 numeroa LOTTO sivun kommenteissa.
Lisää tietoa ja vastauksia kysymyksiin saatte kohta ilmestyvässä lotto sivussa.

Tassuttain
jakster1

P.s. Joka lauantaina viimeistään illalla kerron LOTTO sivulla oikean 10 numeroisen rivin ja ILMOITAN jos se tulee myöhässä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti