30. maaliskuuta 2011

Aprilli-päivä lähestyy

Morjens!

Tänään hän on jo 31.3.2011 ja kaikki varmaan tiedätte mikä erityinen päivä huomenna onkaan.
Eli APRILLI-PÄIVÄ! Mä en ite kauheesti tykkää aprilli-päivästä paitsi koulussa kun aina mä saan opettajaa huijattua ja tänä vuonna teen TOOOSI vanhan jekun nimittäin vaaihdan oikean taululiidun karkkiliituun mutta kun se on tosi vanha jekku niin opettavat luulevat ettei oppilaat tee sitä.
Varsinkaan kun meil on sijainen.

Mutta mä kerron teille tarinan aprilli-päivästä kun erään Pandan onni kääntyi epäonneksi.

                                                      Kuppikuppila
Elipä kerran  Panda  nimeltään Kalle. Hän omisti huoltoaseman jonka nimi on Kuppikuppila. Oli päivä joka oli hänelle erittäin  merkitsevä nimittäin 1.4 eli aprillipäivä. Kalle laittoi lehteen ilmoituksen joka oli tälläinen: Kahvi ja pulla vain 50 senttiä. Ja tuo ilmoitus oli tietysti huijaus kun oli aprilli-päivä. Sinä päivänä kaikki ryntäsivät sisään Kappikuppilaan ja halusivat ostaa Kahvin ja pullan 50 sentillä. Mutta Kallepa hoki kokoajan "Aprilliä aprilliä syö silliä..." ja asiakkaat hermostuivat. He lähtivät pois ja olivat Kallelle niin kiukkusia, etteivät käyneet siellä viikkoihin. Kalle joutui lopettamaan huoltoaseman ja lähti pois kaupungista eikä Kallea olla sen koommin nähty.

Mitäs piditte keksin ton omasta päästäni. Ja tos oli myös opetus joka oli se ettei kannata tehdä kumminkaan liian pahoja piloja nimittäin siitä tulee seuraukia.

Tassuttain
jakster1

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti