30. maaliskuuta 2011

Uusia blogi suosituksia + eilen tienattujen pandakolikoiden määrä

Morjenta!

Lahjoitittekos eilen jo 100 pandakolikkoa Japanin hyväksi? Mä ainakin ja selvästi moni muukin jos lopputulos on mukavat 1.377.700. Täydellista pikkuiset pörreröpandat! Kävittehän te myös tänäänkin antamassa 100 pandakolikkoa kaupunkiin ja jos et viellä ole niin kannattaa samalla poiketa ottamassa pari lettua varmaan aika yksinäiseltä lettumyyjä Troylta. Troystä puheen ollen hän on viipynyt Panfussa jo aika kauan ja jos hän paistaa lettuja kokoajan niin kyllä Paul the kidikin saa syötävää ja viellä lempi herkkuansa.

Ella ja Max ovat myös laittaneet kauan odotellut blogi-suositukset blogiinsa ja niitä onkin tällä kerralla jos oikein laskin niin yli 20. Mutta annan teille sen kunnian, että saatte itse katsoa sen Ellan ja Maxin blogista jonne pääset tästä. Mutta sen verran paljastan, että minulle yllätyksena Panfussa pari pandaa puhuivat, että olin blogi suosituksissa kun en edes tiennyt niiden jo tulleen.

Tassuttain
jakster1

P.s. Jos teillä loppuu rahat juuri Lauantaina kun haluisit niin kovasti antaa viellä viimeiset 100 pandakolikkoa niin koita onneasi ja mene jo nytten lotto-sivulle ja yrit saada itsellesi tämän viikon ennätys potti 2000 pandakolikkoa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti